sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Marti Marina

Datca oli todella kiva kaupunki monessa suhteessa, eikä vähiten kivan rantabulevardin ja lähellä olevan ulkoilmatorin takia. Torilla kävimme täydentämässä ruokavarastoja, ja hinnat ja valikoimat olivat yhtä hyvät kuin Kusadasissa taannoin.

Datcassa oli kuitenkin yksi iso miinus: aivan veneen lähellä oli yökerho, joka soitti musiikkia aivan järkyttävän kovalla aamuyöhön asti. Korvatulppia en tietenkään ollut ottanut mukaan, joten nukkuminen jäi haaveeksi kunnes musiikki lakkasi. Siksi olikin seuraavana päivänä mukava lähteä itään kohti Marti Marinaa.

Marti Marina yllätti kahdella tavalla. Marinan palvelut ja miljöö olivat aivan ensiluokkaiset. Väkisin tuli Porto Montenegro mieleen, vaikka aivan sille tasolle ei päästy. Palveluilla oli sitten myös kääntöpuolensa. Yö maksoi 69 euroa, mikä Kreikan 10-20 euron maksujen jälkeen tuntui kovalta. Toisaalta tässä saa myös rahalle eri tavalla vastinetta.

Blogia päivittämässä rantabulevardilla

Datcan satama

Turkkilaisia herkkupalleroita. Vähän kuin suomalaisen munkin keskusta, joka uppopaistamisen jälkeen vielä uitetaan sokeriliemessä.

Datcan ulkoilmatori. Täältä oli hyvä tehdä täydennystä ruokavarastoon

Marti Marina

Mano valmiina vastaanottamaan uuden miehistön

Tuliaisia suomesta. Kyllä kelpaa :) :)