keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Marmaris toistaa itseään

Papa Yat hotellin edustalta siirryimme heti aamusta Marmariksen Netsel marinaan vastaanottamaan seuraavan miehistön. Saapuminen marinaan noudatti viime kerralta tuttua kaavaa. Erittäin ystävällistä palvelua, mutta kiinnittymisen kanssa oli taas säätämistä. Tällä kertaa meille annettiin ensin mooring line, joka olikin jo käytössä viereisellä veneellä.

Marmaris toisti itseään myös muilla tavoilla: jälleen shoppailua marinan kaupoissa sekä juoksulenkki illalla. Onneksi uusiakin asioita tuli: löysimme aivan erinomaisen The Han –nimisen ravintolan, pesetimme pyykit ja varasimme seuraavalle päivälle sukellusreissun. Kiva päästä taas sukeltamaan yli puolentoista vuoden tauon jälkeen :)

Viimeaikaisista Turkin levottomuuksista huolimatta Manon kannelta katsoen kaikki on ollut rauhallista. Levottomuudet ovatkin näkyneet vain Suomesta tulleissa tekstiviesteissä ja uutisissa. Vähän jännitin miehistönvaihtojen sujumista, mutta kaikki on mennyt ongelmitta. Erityismaininnan voi muuten antaa Suntransfers-sivustolle, jonka kautta saatiin erittäin hyvin toimivat kyydit lentokentältä satamaan ja takaisin kentälle.

Ankkurissa Pupa Yat hotellin edustalla

Mano saapuu Netsel marinaan

Tämä sisäänheittäjä osasi nykäistä oikeasta narusta, kun kuuli meidän moittivan hintoja kalliiksi naapuriravintolan kohdalla: 15% alennus ja ilmaiset alkupalat ja jälkiruokakahvit.

The Han ravintolan ruoka oli poikkeuksellisen hyvää. Ehkä jopa parempaa kuin itse tekemämme :)

Perinteinen turkkilainen ruoka, eli ruukussa valmistettu Testi Kebab

Talon tarjoama turkkilainen tee

Peukku tälle ravintolalle ja mukavalle sisäänheittäjälle myös