keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Mano vs ampiaiset

Itse Bozburunin kaupungissa ei ollut paljon nähtävää, ja täydennettyämme sataman vieressä olevasta marketista ruokavarastot päätimme paeta pakahduttavaa kuumuutta merelle ja jatkaa saman tien kohti Marmarista.

Yöksi pysähdyimme Serce Limanin karuun poukamaan. Tuuli oli navakka, ja peräköyden vieminen ja veneen saaminen tukevasti paikalleen meni hieman säätämiseksi. No, olipahan parille naapuriveneelle vähän ohjelmaa.

Seuraavana päivänä jatkoimme Marmarikseen. Datcan meluhaitat vielä tuoreena mielessä katsoimme satamakirjasta eri vaihtoehtoja. Parin ankkurointipaikan kohdalle oli laitettu erillinen maininta kovasta metelistä, joten päätimme pysytellä niistä kaukana ja valitsimme rauhalliseksi kehutun Pupa Yat hotellin edustan.

Äänimaiseman puolesta valinta oli hyvä, mutta auringonlaskun tienoilla veneeseen tullut ampiaislauma aiheutti oman ohjelmanumeron. Pari rullattua lehteä sekä marmeladista ja hunajasta tehty syötti takasi Manon miehistölle lopulta 5-0 voiton ampiaisista. Lopullisen voiton taisi kuitenkin varmistaa urhoollisen taistelun sijaan auringon lasku, jonka jälkeen jäljelle jääneet ampiaiset kaikkosivat.

Pysähdyimme Bozburunin kaupungissa täydentämässä ruokavarastot

Navakka tuuli vilvoitti mukavasti Bozburunin tuulettoman paahteen jälkeen


Yövyimme Serce Limanissa

Navakassa myötätuulessa keula on mukava paikka istua ja jutella

Marmarista lähestyttäessä kurssime kääntyi ja loppumatka meni luovien

Anna ohjaa kovassa ja vaihtelevassa tuulessa

Hieman ennen Marmarista pysähdyimme ruoka- ja uintitauolle

Taistelu ampiaisia vastaan. Olimme voittoisia :)

Maisemakuvausta