sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Huoltohommia

Huoltohommat sujuivat mukavasti. Sain pohjan maalattua ja tulihan siitä hieno :) Suomesta laukun täydeltä tuotuja uusia hankintoja oli myös mukava ottaa käyttöön. Olin myös valmistautunut Turkin poukamiin ankkurointeihin tilaamalla etukäteen uuden ankkurin. Keskustelupalstoilla oli kehuttu kovasti uutta Rocna Vulcan –ankkuria, ja odotan nyt mielenkiinnolla miten se toimii.

Tapasimme Leroksen marinassa suomalaisen eläkeläispariskunnan, joka oli pitänyt venettään siellä jo 20 vuotta! He kunnostivat venettään kaikessa rauhassa kuten eläkeläisille sopii, ja tarjosivat meille kyydin ruokaostoksille autollaan. On kuulemma hyvin aikaa käydä vähän ajelemassa. Otimme tarjouksen mielellään vastaan. Reissu oli sekä hyödyllinen että mielenkiintoinen. Kuulimme useita mielenkiintoisia tarinoita, joita hän oli 20 vuoden aikana kuullut. Melkoinen Leroksen tietopankki.


Polkupyörällä oli hyvä hakea kaupungista uusi kelluva köysi, jolla voi poukamissa kiinnittää perän rantaan

Maston nokassa. Kiipesin korjaamaan ankkurivalon, mutta sain todeta ettei maston huipussa ole ollenkaan ankkurivaloa... Seuraavaksi pitää selvittää mihin sähköpaneelissa oleva ankkurivalokytkin johtaa

Tulipa hieno :)

Ja vielä viimeistely tukijalkojen kohdilta

Vesillä :)