torstai 30. heinäkuuta 2015

Onnellinen pyöränomistaja

Uskomatonta tuuria! Kosin marinassa vastapäisen veneen kohdalla laiturilla oli kaksi kokoontaitettavaa polkupyörää "For Sale"-kyltillä varustettuna. Olen usein katsellut vähän kateellisena kanssaveneilijöitä, jotka ovat hurauttaneet kokoontaitettavalla polkupyörällä milloin mihinkin. Uutena pyörät ovat kuitenkin kovin kalliita, ja olen myös empinyt löytyisikö niille sopivaa säilytystilaa.

Tämä tilaisuus oli kuitenkin liian hyvä jättää hyödyntämättä. Menin jututtamaan polkupyörien myyjiä, ja he kertoivat palaavansa seuraavana päivänä takaisin Yhdysvaltoihin ja myyvänsä kimppaveneensä seuraavana talvena. Toiset omistajat eivät halua veneeseen polkupyöriä viemään tilaa, joten he päättivät myydä ne pois.

Pariskunta oli todella mukava, ja juttelimme heidän kanssaan hyvän tovin. He myös esittelivät Bavaria 55 -venettään. Melko tilava kahdelle hengelle... Äkkiseltään olisi luullut polkupyörille löytyvän hyvin tilaa :)

Kaupat tehtiin ja nyt olen onnellinen kahden kokoontaitettavan polkupyörän omistaja. Pari pikkulenkkiä ehdin jo polkupyörällä tehdä, ja ostos tuntuu napakympiltä. Oli mahtava viilettää pitkin Kosin katuja, ja bonuksena ajoviima viilensi kuumuutta mukavasti :)

Sitloodan lokeron tyhjennyksen, siivouksen, perusteellisen järjestämisen ja lukuisten näitä-saattaa-joskus-tarvita tavaroiden hävittämisen jälkeen polkupyörät sopivat lokeroon varsin mukavasti. Huippua!


Ulla ja Maria tutkivat Nisiroksen satamassa olevan Aphrodite-ravintolan menua. Kannattaa poiketa, erinomainen ruoka ja erittäin ystävällinen palvelu.

Nisirokselta Kosille päästiin täydellisessä sivutuulessa reilua seitsemää solmua!

Maria oli aivan liekeissä Kosilta löytyneestä Alla kai Alla -ravintolasta. Ja olihan se aivan loistava paikka!

Superonnellinen polkupyöränomistaja valmiina kauppareissuun :)

Polkupyörien säilyttämistä varten sitloodan lokero piti ensin tyhjentää

Ja tyhjennyksen jälkeen perusteellinen siivous :)