torstai 9. heinäkuuta 2015

Kahvia ja suklaata uutta miehistöä odotellessa

Saattelin tänään edellisen miehistöni lautalle, millä he pääsevät Kosilta Rodokselle ja sieltä edelleen lentäen Suomeen. Lautta lähti seitsemältä, joten herätys oli pikkuisen tavallista aikaisemmin. Itse asiassa sen verran aikaisin, että heräämisen jälkeen saimme kuulla osan turisteista olevan edelleen viihteellä sataman lähellä olevissa kuppiloissa…

Aikaisen herätyksen ansiosta ehdin seuraavaa miehistöä odotellessa keittää toiset aamukahvit, ottaa jääkaapista suklaata ja istahtaa koneelle päivittämään blogia. Iida ja Markku olivat jo laskeutuneet ja matkalla satamaan, joten he olisivat pian veneellä. Suunnitelma oli täydentää varastot ja purjehtia vielä samana päivänä Kalymnokselle.


Sussu ja skootteri tutustumassa Nisyrokseen

Turistit tunnistaa kypärästä :)

Nisyrokselta Kosille ei tuullut, joten tyynyjeni ratkenneet saumat korjattiin! Kiitos!


Muutamia maileja ennen Kosia tuuli nousi, joten pääsimme loppumatkan tyylikkäästi purjeilla

Kosin satamaan tuli vene, joka oli huomattavasti kipparin kokemusta isompi. Sataman työntekijän ammattitaidon ja avustajien ansiosta vahingoilta kuitenkin vältyttiin. Rantautuessa vene sai ankkurinsa ristiin kolmen mooring-köyden kanssa, ja selvittelyyn meni pari-kolme tuntia. Ps. Kyseessä ei siis ollut Mano :)

Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen! :)