sunnuntai 17. elokuuta 2014

Hyvän sään ravintolat

Loutran rantaravintoloita katsellessa ja yhdessä ruokaillessa mietin, että mitenkähän ravintolat toimivat täällä huonossa säässä. Ravintolan ruokailutila kun on tehty kantamalla pöydät ja tuolit biitsille, mikä on kyllä sinänsä erittäin viihtyisä ruokailupaikka. Toisaalta ehkä täällä ei huonoa säätä olekaan, sillä en muista että viimeisten parin kuukauden aikana olisi satanut kertaakaan. Eikä lämpötilakaan ole tainnut pudota alle 25 asteen edes öisin. Tosin toissaviikolla yhtenä päivänä taisi olla muutama pilvi taivaanrannassa. Tätä ravintolakonseptia ei ehkä kannattaisi tuoda Suomeen :)

Rantaravintoloiden lisäksi kävimme Kythnoksen Chorassa, eli kukkulan päälle rakennetussa vanhassa sokkeloisessa kaupungissa. Varsin kuvauksellinen paikka.

Juuri saavuttu Loutraan. Perä kiinni laiturissa, ja aika katsoa tarraako ankkuri sitä kiristettäessä. 

Viihtyisiä ulkoilmaravintoloita. Kiinteistökustannusten osuus lienee melko alhainen.

Loutran satama oli suht täynnä. Joillakin veneillä voisi olla hankala päästä nopeasti liikkeelle...

Pariin kuukauteen ei ole satanut, joten saarten yleisväri on ruskea. Kiviaitoja on paljon, ja ovat taksikuskin mukaan toimineet ennen lammasaitauksina.

Savenvalajan puoti Chorassa

Chora oli ilmeisen kuvauksellinen :)

Ja kyllähän sitä kelpasi kuvata

Taksia odottamassa. Helle taisi vähän uuvuttaa turisteja.

Yhdelle venekunnalle päivällinen järjestyi käden käänteessä, vai pitäisikö sanoa liipasinsormen koukistuksella. Satama-altaaseen veneen viereen tullut kala oli ammuttu harppuunalla suoraan veneestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti