lauantai 12. heinäkuuta 2014

Palmizana ja myötätuulta

Antti päätti kokeilla merisairauslaastarin tehoa heti seuraavana päivänä, ja meni kohtuullisessa aallokossa pitkäksi aikaa sisälle Aku Ankkaa lukemaan. Ei minkäänlaisia oireita, joten laastareiden teho täytyy todeta erinomaiseksi.

Poukamasta jatkoimme Hvarin saarta eteenpäin parin vuoden takaa tuttuun Palmizanaan. Hieno satama, vielä hienompi ravintolapoukama mutta suihkuista ei tullut lämmintä vettä, ei illalla eikä aamulla! Paikan pisteet laskivat melkoisesti, kun respaan asiasta ilmoittaessani vastasivat tietävänsä asiasta ja rivien välistä oli luettavissa, etteivät aio tehdä sille mitään.

Palmizanasta lähtiessä oli edessä leppoisin ja pisin purjehduspäivä, sillä tuuli oli kevyt ja myötäinen. Mukavaa vaihtelua luovimisen jälkeen. Pysähdyimme yöksi pieneen Zavalatican satamaan Korculan saarella. Suojaiselta näyttäneeseen satamaan heijastui jostakin silmällä lähes huomaamattomia maininkeja, jotka saivat veneen keikkumaan melkoisesti. Muita satamia ei lähellä ollut, joten keikuimme siinä sitten koko yön. Aamulla oli kyllä mukava suunnata kohti Mljetin saarta ja Polacea.

Tähystäjä tarkkana Palmizanaan saavuttaessa

Vastakkaisella puolella saarta oli kiva poukama useine ravintoloineen

Ei hassumpi paikka syödä. Joku taisi myös oppia, ettei keskellä olevaa pyörivää tasoa kannata pyörittää kovin lujaa, jos siinä on tavaraa... :)

"Isä, ostetaan meillekin tämmöinen"
MyötätuulessaiPadiltä taisi löytyä joku hyvä peli :)

Tuulen loputtua kokonaan ohjausvuoro siirtyi autopilotille

Uimatauko. Ulapalla uiminen jännittääkin vähän enemmän kuin rannassa,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti