keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Yksin lomalla!?

Odottelin Porto Raftissa puolisentoista viikkoa seuraavaa miehistöä, ja etukäteen jännäsin mitenkähän saan ajan kulumaan. Hoksasin nimittäin, etten koskaan ole ollut yksin noin pitkää aikaa. Ja nyt olisin todella yksin, sillä ympärillä oli vain kreikkalaisia joiden kanssa ei käytännössä ollut yhteistä kieltä.

Nyt reilu viikko tuon yksinolon jälkeen voin todeta ajan kuluneen ongelmitta. Lisäksi hoksasin, että yksinkin voi olla erittäin mukavaa :) En olisi etukäteen uskonut, mutta olisin varmaan saanut vielä yhden lisäviikonkin kulutettua ongelmitta... :)

Aika kului joutuisasti mm.:

Jäätelöä syödessä
Snorklatessa (investoin pitkän harkinnan jälkeen Lidlin uuteen snorklaussettiin)
Koralleja ei näkynyt mutta sentään kaloja

Suomen peliä katsellessa
Kindle, kahvi ja suklaa. Toimii. Myös Kreikassa.
Uskomattoman kovia puuskia yhtenä päivänä. Vene kallisteli niin, että piti laittaa liesi keinuasentoon kahvinkeittoa varten. Aika harvoin näin laiturissa...
Isoin osa ajasta kului kuitenkin veneen huollossa. Erityisesti vihreä ajovalo ei halunnut kiinnittyä takaisin...
...ja sopivien osien löytäminen esim. akkujen virtamittarin asentamista varten vaati kovaa jalkatyötä (ei kulkupeliä) sekä kärsivällistä selittämistä/viittomista (ei yhteistä kieltä)
Lopulta oikeat osat löytyivät ja virtamittariin tarvittava shuntti meni paikalleen
Totesin huoltojen yhteydessä, että paras tapa osien saamiseen on tilana ne netin kautta Suomeen ja pyytää seuraavaa miehistöä tuomaan mukanaan. Tässä lamppuinventaarion tulos jonka jälkeen lähti LED-lampputilaus
Huoltohommissa vene on kaaoksessa alta aikayksikön :)
Osien saaminen kesti useamman päivän, joten onneksi pääsin keulahyttiin evakkoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti