perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kaasuongelmia, pyykinpesua ja delfiinejä

Aina aamukahvin keittäminen ei ole yhtä suoraviivaista. Korintin lähtöaamuna käänsin hellan päälle, napsautin sytkäriä ja ... ei mitään. Kaasupullo oli tyhjä, kuten myös varapullo (uusien pullojen saaminen ei ole aina ihan helppoa, kuten kohta huomaatte). Sataman ystävällinen britti osasi kertoa, että noin kolmen kilsan päässä on kaasuun erikoistunut kauppa, joka on ainoa paikka mistä täysiä pulloja saa. Kolme kilometriä suuntaansa pullon kanssa noin 30 asteen lämmössä ei houkutellut, joten hyppäsimme taksiin.

Kaasukauppa löytyi, kuten myös täysi kaasupullo. Ja nimenomaan yksikössä, heillä oli täsmälleen yksi pullo, joten varapulloa ei vieläkään ole. Huristelimme taksilla takaisin veneelle, laitoin pullon kiinni ja kappas, regulaattorin ylipaineventtiilistä(?) alkoi pihistä kaasua ulos. Ei ihme että pullo oli tyhjä.

Ei siis muuta kuin uuden regulaattorin hankintaan. Kierros lähirautakaupoissa selvensi, että aiemmin vierailemamme kaasukauppa on ainoa lähiseudulla, joka regulaattoreita myy. Selvä, siis uusi taksi ja regulaattorin hakuun. Regulaattori löytyi, ja takaisin kokeilemaan. Ja voila, nyt on taas (yksi) pullo kaasua ja pääsimme aamukahville jo siinä kolmen maissa iltapäivällä... :)

Viimein aamukahvilla! Uutta regulaattoria (ja aamukahvia) oli luonnollisesti syytä hieman juhlistaa :)
Pyykinpesu on osoittautunut ongelmalliseksi, sillä tarjolla on vain kemiallista pesua, joka maksaa aivan liian monta euroa per vaatekappale. Kuinka kaipaankaan Kusadasin edullista veneeltä veneelle -palvelua. Onneksi varastoni riittävät pitkäksi aikaa, ja Trizonessa sain viimein pestyä yhden koneellisen. Kuivausrumpua ei löytynyt, mutta sitloodaan viritetyt pyykkinarut hoitivat kuivauksen
Reissun ensimmäisiä tyyniä päiviä


Edes vanha leipä tai tonnikala ei saanut delfiinejä hyppäämään uimamakkaran yli :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti